• Home
  • /
  • آشپزی
  • /
  • طرز تهیه‌ی سالاد ذرت با قارچ

طرز تهیه‌ی سالاد ذرت با قارچ


امروز برای شما مراحل تهیه‌ی یک سالاد لذیذ با ذرت و قارچ را در نظر گرفته‌ایم که به عنوان پیش غذا و یا برای یک وعده شام رژیمی می‌توانید از آن استفاده کنید. با ما همراه باشید.

مراحل تهیه‌ی سالاد ذرت با قارچ

 

«اختصاصی تابناک باتو» امروز برای شما مراحل تهیه‌ی یک سالاد لذیذ با ذرت و قارچ را در نظر گرفته‌ایم که به عنوان پیش غذا و یا برای یک وعده شام رژیمی می‌توانید از آن استفاده کنید. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

ذرت پخته شده: سه پیمانه

کاهوی خردشده: یک پیمانه

هویج خردشده: یک پیمانه

قارچ ورقه شده: یک چهارم پیمانه

فلفل دلمه‌ای: نصف پیمانه

نمک و فلفل: به میزان لازم

مواد لازم برای سس سالاد:

سس مایونز: یک پیمانه

آب لیمو: یک قاشق غذاخوری

سرکه سیب: یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

سبزیجات را در ظرفی مناسب ریخته و در کناری قرار می‌دهیم. در ظرفی جداگانه مواد سس را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس آنها را بر روی سالاد می‌ریزیم. بهتر است قبل از سرو، سالاد را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: mawdoo3



منبع

پاسخ دهید

پنج − دو =